Gymnastiekvereniging Elshout werd opgericht op 1 januari 1978. In 2013 hadden we dus ons 35-jarig jubileum. Door diverse oorzaken is hier in 2013 geen aandacht aan besteed, maar hebben we dit jaar alsnog ons jubileum gevierd.

De dames hadden een leuk uitstapje op 9 mei. Alle leden werden meet een blauw-gele tram thuis opgehaald. Omdat het toch nog wat fris was, werden de dames alvast opgewarmd met een fles Schrobbelèr. De rit met de tram ging via de Baardwijkse Polder, Doeveren en Heesbeen langs de Stadswallen van het vestigingsstadje Heusden. In Heusden aangekomen was het tijd voor de lunch. Na de lunch volgde er een wandeling door Heusden met leuke opdrachten, waarvan ze een foto moesten maken. Na de wandeling werd er nog een boottocht gemaakt met de WILJO naar de Dode Maasarm. Helaas bleek het nog te koud te zijn en te hard te waaien om buiten te genieten, maar ook vanuit binnen gezien hadden de dames een mooi uitzicht en met het genot van een koffie met gebak en nog een drankje toe was het zeer gezellig. Na de boottocht stond de tram alweer te wachten, die de dames terug naar Elshout bracht om bij het Schnitzelrestaurant "het Oude Tramstation" nog een schnitzel te eten. Ondanks het uitstel was het er niet minder gezellig om. Het was weer een geslaagde dag!

De jeugd kwam woensdag 24 juni aan bod. Zij mochten een middagje spelen bij 't Genieten. Gelukkig waren nu de weergoden wel gunstig gestemd en hebben de kinderen lekker in het zonnetje kunnen spelen. De ranja was dan ook niet aan te slepen. De chips en het ijsje gingen er ook goed in. Aan het einde van de middag kregen ze allemaal nog een frietje en konden ze om 18.00 uur weer opgehaald worden. Tevens werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om afscheid te nemen van juf Chantal, door haar werk kon ze helaas niet meer de gymlessen verzorgen. 

We kijken uit naar 2018 waarin we ons 40 jarig jubileum zeker niet ongemerkt voorbij zullen laten gaan.

 

 Bekijk hier de foto's van de afgelopen clubkampioenschappen!!